zondag 31 oktober 2010

GOSH review: oogpotlood

Vandaag een review over het waterproof oogpotlood van GOSH. Ik heb deze gekocht toen er de actie van 30% korting op de gehele GOSH collectie was.

zaterdag 30 oktober 2010

Calvin Klein lanceert make-uplijn

Het modemerk Calvin Klein lanceert nu ook een make-uplijn. De lijn zal in 2012 gelanceerd worden. Calvin Klein staat bekend om zijn kleding en vele parfums en is nu klaar voor de volgende stap. De parfums van Calvin Klein werden al geproduceerd door Coty, maar nu ook de cosmetica. en in 2012 zullen ze dus in de winkels moeten liggen. Meer willen ze er voorlopig nog niet over kwijt.


vrijdag 29 oktober 2010

Nieuwe schoenen Esprit

Ik heb alweer nieuwe schoenen gekocht! Ik ben er echt heel erg blij mee. Wel jammer dat het nu net wat kouder weer wordt, want nu kan ik ze niet meer zo lang dragen. Het is namelijk veel te koud om z'n open schoenen te dragen in de winter. Zelfs met pantykous is het nog erg koud. Maar ik vond ze zo leuk dat ze hoe dan ook moest hebben. Ze waren ook nog eens afgeprijsd. 

donderdag 28 oktober 2010

The City stopt

Slecht nieuws voor de vele fans van The City. Het programma stopt namelijk. Er komt geen derde seizoen meer van de MTV serie. Whitney Port zelf zegt het niet zo erg te vinden, want het opent ook weer nieuwe deuren. Ze zal zich gaan bezighouden met andere projecten, zoals mode.

dinsdag 26 oktober 2010

Shoplog Primark

Afgelopen week ben ik geweest shoppen bij de Primark in Luik. En ik moet zeggen dat ze erg leuke spullen hadden! Ik heb dan ook veel gekocht. Ik had veel meer leuke kleding gezien, maar helaas kon ik het niet allemaal meenemen. Lees verder om mijn aankoopjes van Primark te zien.

maandag 25 oktober 2010

Ben Heine

Ben heine

Ben heine is een Belgische kunstenaar die echt te gekke dingen maakt. Hij woont en werkt op dit moment in Brussel. Hij heeft hiervoor de opleiding tot grafisch ontwerper afgerond. Voor een opdracht voor school vorig jaar (toen ik nog ict en media design deed) kreeg ik een leuke opdracht en daarvoor heb ik zijn werk als inspiratie gebruikt.

Mary-kate en Ashley Olsen met Amy Winehouse

zondag 24 oktober 2010

Leuke filmpjes

Ik heb zo iets leuks ondekt. Ik heb me er echt dood om gelachen, dus ik moet het gewoon even met jullie delen! Een vriendin stuurde me een filmpje met gezichten van ons op het lichaam van andere personen. Het zag er zo komisch uit dat ik er ook meteen heb gemaakt met onze hond en haar konijn.




vrijdag 22 oktober 2010

Watch it: Paranormal Activity 2

Vanaf gisteren, 21 oktober, draait de film paranormal activity 2 in de bioscopen in Nederland. En ik ben natuurlijk erg benieuwd naar deze film. Ik heb paranormal activity 2 gezien en ik vond hem erg spannend. Ik vind thrillers zowiezo altijd erg leuk, maar deze overtreffde toch wel veel films.

donderdag 21 oktober 2010

Nieuwe nagellak OPI


De zanger Justin Bieber komt met een eigen nagellaklijn voor vrouwen. Samen met het nagellakmerk OPI brengt hij een nagellaklijn uit die geïnspireerd is op de hits en zijn lievelingskleur paars. De collectie gaat 'one less lonely girl' heten.

woensdag 20 oktober 2010

New* laptoptas


Ik heb eindelijk een nieuwe laptop tas gevonden. Ik ben er echt super blij mee! Ik was al zo lang op zoek en kon steeds maar geen leuke vinden. Totdat een klasgenootje van me zei dat ze bij V&D een aantal leuke laptoptassen hadden. Ik ben toen die middag meteen in Venlo gaan kijken en ik werd helemaal verliefd op deze tas.

dinsdag 19 oktober 2010

In de stijl van Audrina Padridge


Audrina Padridge is een Amerikaanse realityster en actrice. Ze is bekend door haar deelname aan de MTV realityshow The Hills, waar ik een grote fan van ben. Patridge zal de hoofdrol spelen in haar eigen realityserie The Audrina Show die in 2010 in première zal gaan. Audrina is daarnaast te zien in de films Sorority Row en Into the Blue 2.











maandag 18 oktober 2010

Watch it: 'Hoe vind ik een vent?'

Bridget Maasland is op zoek naar een vent. Dit na aanleiding van de breuk met haar toenmalige man. In navolging van 'Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?' en 'hoe word ik gelukkig?'. Ze stort zich in de wereld van het daten en gaat opzoek naar de juiste man voor haar.






zondag 17 oktober 2010

Ashlee Simpson heeft een nieuw kapsel!

De zangeres Ashlee Simpson heeft een nieuw kort en hoog blond kapsel. Voorheen had ze lang bruin haar en ze vond dat het tijd werd voor verandering. En ik moet zeggen dat ik het geweldig vind! Ik vind het super modern en het staat haar echt leuk.






zaterdag 16 oktober 2010

2 paar nieuwe schoenen!

Ik ben afgelopen week in Maastricht geweest shoppen, want ik was op zoek naar laarzen zonder hak. Altijd handig en ik had voor de winter nog geen laarzen zonder hak, buiten me nep-uggs. En heel toevallig liep ik een winkel binnen waar actie was. En er kwam een vrouw van de winkel naar me toe en die zei dat alle schoenen in het actie rek nu voor maar 25 euro waren.




vrijdag 15 oktober 2010

New* Nagellak mandje

Ik bewaar al jaren mijn nagellak collectie in allerlei laadjes op mijn kamer. En net als ik een bepaalde kleur wil hebben, kan ik hem nergens vinden. Tijd voor verandering dus en dat vond me moeder blijkbaar ook, want ze gaf me dit leuk mandje cadeau.

donderdag 14 oktober 2010

Gosh velvet touch foundation primer

Afgelopen week kreeg ik een tester van de gosh velvet touch foundation primer bij de YES, een tijdschrift die ik elke week ontvang. En ik heb hem nu een paar keer geprobeerd voordat ik mijn foundation aanbracht.

woensdag 13 oktober 2010

Haar trends najaar en winter 2010-2011



De Gezamenlijke Nederlanse Kappers(GNK) presenteren de nieuwe haartrends voor het najaar en de winter 2010-2011. Deze nieuwe haarlijn heet Flex style/restyle. Met een bepaald kapsel kun je elke dag een andere look creeëren. En dat is nou net het motto van de nieuwe haarlijn.

dinsdag 12 oktober 2010

Jimmy Choo parfum

Het schoenenmerk Jimmy Choo gaat in januari een parfum op de markt brengen.
In 2007 zou het schoenenmerk eigelijk al een parfum op de markt brengen, maar dit ging uiteindelijk niet door. Tamara Mellon, de eigenaresse van het bedrijf, heeft een contract gesloten van 12 jaar met Inter Parfums SA. Waar de geur naar zal ruiken is nog niet bekend.

maandag 11 oktober 2010

Trendwatcher 01 camel

Helaas is de zomer voorbij en wordt het weer kouder. tijd dus voor wat warmere kleding.
En een van de trends voor het najaar 2010 is camel. Je kunt geen winkel meer in zonder tegen de kleur camel aan te lopen. Camel is een hele natuurlijke kleur en daardoor heel goed te combineren met verschillende kleuren.


zondag 10 oktober 2010

Legally blond gaat in première


Vandaag gaat de musical Legally Blond in première met in de hoofdrol Kim-Lian van der Meij. Dit gebeurd in Tilburg. Het hele theater is vandaag roze gekleurd vanwege de première. Na weken oefenen is het nu eindelijk zo ver. Afgelopen week waren de try-outs als laatste voorbereiding.

zaterdag 9 oktober 2010

Mary-Kate Olsen in de Marie Claire sept 2010

Mary-kate staat op de voorkant van het Marie Claire tijdschrift september 2010.
Een super mooie fotoshoot genaamd 'Mary-Kate breaks her silence' met de quote 'i wouldn't wish my upbringing on anyone..'. Benieuwd waar dit over gaat? Je kunt het lezen in de september editie van de Marie Claire.


vrijdag 8 oktober 2010

Vichy normaderm testsetje

Ik heb het testsetje van vichy normaderm inmiddels ontvangen en vandaar een review over dit product. Het is een testsetje voor 7 dagen en Vichy maakt actie voor het nieuwe product en gaf daarom gratis testsetjes weg. Het is ook verkrijgbaar bij de apotheek om te proberen. De actie heet 'ga de uitdaging aan met normaderm'. Je kunt hem gedurende 7 dagen uitproberen en na 7 dagen kun je je oordeel uitbrengen op de website. Op die manier maak je kans op het gehele normaderm verzorgingspakket of een van de 500 normaderm dagverzorgingen.

donderdag 7 oktober 2010

meet the olsen twins

Popsugar organiseerde een hele leuke winactie voor een Olsen fan.
Ze werd eerst gestyled in de kledinglijn van de olsen twins Elizabeth and James door Brad Goreski. Daarna werd haar haar gedaan door Tyler Kennedy en vervolgens haar make-up door Maggie Ford Danielson.
Daarna was het tijd om de olsen twins te ontmoeten! hoe spannend!

Lees verder als je ook het filmpje wilt zien.


behind de scene's marie-claire


dinsdag 5 oktober 2010

Shoplog 04-10-2010


Ik ben vandaag even de stad in gegaan, omdat ik op zoek was naar sieraden. De laatste tijd heb ik helemaal geen sieraden meer om, omdat ze of niet bij mijn outfit passen of omdat ik ze gewoon niet meer leuk vind. Het werd dus wel weer eens tijd voor nieuwe sieraden. En gelukkig heb ik 2 leuke kettingen kunnen vinden.

maandag 4 oktober 2010

Andrélon glad&steil

Ik had iets nodig voor me haar wat ik kan gebruiken nadat ik het had gestijld.
Ik had al jaren het probleem dat als ik na het stijlen naar buiten ging me haar binnen een paar minuten weer alle kanten op zat. Als het ook maar een klein beetje vochtig weer was, laat staan regen zat het nergens meer na. En kon ik dus weer helemaal opnieuw beginnen met stijlen.
En toen vond ik de haarspray van Andrélon glad&steil.

Eerste bericht!

Hallo allemaal!

Super leuk dat jullie een kijkje op mijn blog komen nemen.
Dit is mijn eerste berichtje en ik heb er heel veel zin in.
Mogen er nog vele berichtjes komen :)
Veel plezier op mijn site! En jullie mogen me altijd een reactie/tip sturen.
Dat vind ik altijd leuk.