donderdag 14 oktober 2010

Gosh velvet touch foundation primer

Afgelopen week kreeg ik een tester van de gosh velvet touch foundation primer bij de YES, een tijdschrift die ik elke week ontvang. En ik heb hem nu een paar keer geprobeerd voordat ik mijn foundation aanbracht.

De primer breng je aan nadat je je gezicht hebt gereinigd en je dagcréme hebt aangebracht. En voordat je je foundation aanbrengt. De primer is een doorzichtige vloeibare lotion die in een makkelijk pompflesje zit. De primer is bedoeld als basis voor je foundation en hij zorgt ervoor dat je foundation de hele dag goed blijft zitten. Ook geeft hij je een zachte huid en matteert hij de huid.

Ik moet zeggen dat hij me heel erg beviel. Me huid voelde zijdezacht aan, nadat ik de lotion had aangebracht. Ik kan me foundation daarna heel makkelijk aanbrengen én blijft lang goed zitten. Aan het eind van de dag zag me make-up er nog redelijk goed uit. Ik ben dus erg enthousiast over deze primer en ik zou hem zeker aanraden!

4 opmerkingen:

  1. Hihi dankjewel :). Ik ga die primer misschien ook kopen, hij lijkt me echt fijn. Hij ziet er in iedergeval mooi uit hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er zowel goede als slechte reviews van gelezen dus ik weet nog niet of ik het zou kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb hem ook, maar vind hem niet heel bijzonder eigk, hij maakt mijn huid wel echt superzacht!!:D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aah deze wilde ik ook halen nog, hoeveel kost deze? :D

    BeantwoordenVerwijderen