zondag 31 oktober 2010

GOSH review: oogpotlood

Vandaag een review over het waterproof oogpotlood van GOSH. Ik heb deze gekocht toen er de actie van 30% korting op de gehele GOSH collectie was.


Ik kocht het oogpotlood in de kleur zwart. Hij is waterproof en dat is precies waar ik naar op zoek was, want de meeste de oogpotloden die ik heb blijven maar een halve dag zitten. Ik was dus specifiek op zoek naar een waterproof oogpotlood. Het potlood is vrij zacht en er komt er veel kleur vanaf. Hij is echt goed zwart. Hij kostte rond de €8.


Het potlood heb ik nu een paar gebruikt en hij bevalt me erg goed! Hij blijft écht goed zitten. Ik heb al veel waterproof potloden gehad, maar dit is tot nu toe een van de beste. Aan het eind van de dag ziet het er nog ongeveer het zelfde uit als toen ik hem aanbracht. Erg goed dus!Deze foto is genomen na een hele dag werken. Zoals je ziet is hij nog erg zwart en ziet het er nog steeds goed uit. Hij blijft dus erg goed zitten.

8 opmerkingen:

 1. Wow. Dat is echt heel erg goed. Mijn oogpotlood is er na een paar uur weer af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauww, prachtig. Klinkt goed!
  En okee, dit heeft er misschien helemaal niks mee te maken, maar je hebt ook mooie nagellak op, op je foto's. Echt iets voor de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ziet er heel fijn uit ! :D

  x Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had er ook 1 van gosh maar ik vond hem net iets te hard!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed!

  Ik vind de oogpotplood er ook mooi uit zien. Lekker zwart en simpel, stylish!

  BeantwoordenVerwijderen