dinsdag 26 oktober 2010

Shoplog Primark

Afgelopen week ben ik geweest shoppen bij de Primark in Luik. En ik moet zeggen dat ze erg leuke spullen hadden! Ik heb dan ook veel gekocht. Ik had veel meer leuke kleding gezien, maar helaas kon ik het niet allemaal meenemen. Lees verder om mijn aankoopjes van Primark te zien.
Het was de eerste keer dat ik naar de Primark in Luik ben geweest. Ik ben wel al een aantal keer in Rotterdam geweest, maar aangezien ik in Maastricht op school zit ben ik dus zo in Luik. Ik ben dus na schooltijd eventjes geweest, omdat ik toch op tijd uit was. En ik moet zeggen dat ik het echt veeel beter vindt dan de Primark in Rotterdam. Het is echt een stuk rustiger, alles hangt netjes en er zijn helemaal geen rijen! Het is een wonder! Ik heb dus erg veel kleding gepast, want ik hoefde toch niet in de rij te staan voor de pashokjes deze keer.

Dit is wat ik heb gekocht:

 

Dit jurkje heb ik gekocht. Helaas wel een maatje te groot. Ik had maat 34 gepast, maar die was wel erg klein dus ik heb ik hem in 2 maten groter gekocht, zonder hem nog te passen. En helaas is hij dus toch wel erg groot. 

Dit is een wat langer truitje. Hij zit onder heel erg strak en boven zit hij wat ruimer en hij valt over me schouder heen.
Dit jurkje is helemaal van kant. Ik vond deze leuk, maar ik vond hem in het zwart ook wel erg leuk. Ik heb uiteindelijk toch voor deze kleur gekozen. Erg leuk met een wit vestje eroverheen nu het wat kouder wordt.
Ook heb ik dit zwart vest nog gekocht. Hij is best wel lang en heeft aan de voorkant een beetje kant. Ik heb hem over het jurkje gehangen, zodat het beter te zien is.

15 opmerkingen:

 1. Ik vind ze allemaal mooi! En een Primark zonder wachtrijen? Klinkt goed;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow je hebt echt super leuke dingen gekocht, primark lijkt me zo'n leuke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh heel leuke spulletjes :) ik vind het witte kanten jurkje erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk dingetjes heb je gekocht..!
  Het 1e en 3e shirtje is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil al zo lang en zo graag eens naar de Primark!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, je hebt echt superleuke spulletjes gekocht. Leuke winkel, jammer dat ik er nog nooit ben geweest. Ik zou er zelf ook wel eens een keertje naartoe willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuke kleren!
  ik vind dat laatste zwarte vestje echt gaaf!

  nog bedannkt voor je reactie trouwens! :)

  xxxx <33

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk!
  weet jij misschien bij welke plaatsen er allemaal een Primarkt is? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was laatst voor het eerst in die in Rotterdam, en ik werd inderdaad panisch van die drukte etc.
  Maar Luik is weer zo ver ;).

  Wel super leuk zwart vestje!

  BeantwoordenVerwijderen