maandag 8 november 2010

Nagellak routine

Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd een soort van nagellak routine heb. Ik heb bepaalde producten gevonden die ik zo goed vindt, dat ik ze nu bijna elke keer gebruik als ik mijn nagels ga lakken. Deze producten zorgen er voor dat mijn nagels goed verzorgd worden, mijn nagellak snel opdroogd en dat mijn nagellak lang blijft zitten. Dit vind ik allemaal erg belangrijk en daarom heb ik voor deze producten gekozen.Stap 1: Is het gebruik van de nail care pencil van essence.
Ik vind de pencil zo fijn, omdat hij mijn nagels goed verzorgd. Als ik naggelak eraf heb gehaald, zijn mijn nagels nogal droog. Als ik deze pencil gebruik zien ze er weer goed uit.

Stap 2: Het gebruik van de basecoat van MAX nails. Ik heb hem gekocht bij action. Hij was erg goedkoop, maar ook nog eens erg goed. Door deze basecoat verkleuren mijn nagels namelijk niet.

Stap 3: Het aanbregen van de nagellak naar keuze.

Stap 4: Het aanbrengen van de topcoat up to 10 days van essence.  En ik moet zeggen hij werkt echt! Me nagellak blijft véél langer zitten. Normaal moet ik om de 3 dagen wel nieuwe nagellak aanbrengen, omdat het er dan al weer half vanaf is. Maar sinds ik deze topcoat heb gekocht, blijft hij zeker 7 dagen zitten. Helaas geen 10 dagen, maar dit kan ook komen omdat ik veel werk waardoor ik al snel ergens tegenaan kom.


stap 5: Het gebruik van de express dry spray van essence. Ja alweer van essence, maar ook deze keer ben ik erg tevreden over het product. Me nagels drogen erg snel op, waardoor ik niet hoef op te letten dat ik ergens tegen aan knal, waardoor de helft van me naggelak erweer af is en ik weer helemaal opnieuw kan beginnen. Erg handig dus! Ook gaan je nagels ervan glanzen, maar helaas is dit maar van korte duur.

6 opmerkingen:

 1. Echt een superfijn artikel dit. Ik wil vaker nagellak dragen, maar ik loop altijd te klooien en dan stoot ik de helft er weer af inderdaad. Hoe lang laat jij elke laag drogen? En na die spray, hoe lang moet je dan nog wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oke, dit artikel had ik nodig om even up-to-date te zijn over welke spullen ik moet gebruiken om mijn nagels te lakken.
  Ik ga echt dringend allemaal spulletjes kopen van Essence, omdat die gewoon echt goed zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een paar minuten laat ik elke laag drogen, maar vaak gebruik ik ook de express spray als ik geen geduld heb:P Hij is echt super fijn, na een paar seconde is het droog en kun je verder met de volgende laag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig en informatief artikel, dankje :)

  BeantwoordenVerwijderen