woensdag 17 november 2010

Nieuwe baan

Whooe ik ben echt super blij! Ik ben gisteren namelijk aangenomen bij de New Yorker. Ik ben natuurlijk super blij, want dit is een van mijn favoriete kedingwinkels. Er komt namelijk een nieuw winkelcentrum in Venlo en daar komt de New Yorker dus in te liggen. Venlo is wel een halfuurtje rijden voor mij, maar dat heb ik er zeker voor over. Lees verder om te lezen over mijn sollicitatiegesprek.

Ik hoorde dus van een vriendin dat de New Yorker ook in het nieuwe winkelcentrum zou komen te liggen. Ook al had ik op dat moment nog werk, toch dacht ik van laat ik het gewoon proberen. Het leek me namelijk een geweldige weekendbaantje. Ik belde ze op en eigenlijk hadden ze al voor een aantal dagen heel veel sollicitatiegesprekken ingepland, toch mocht ik komen. Ze plande me wel tegelijk met nog iemand anders. Ik was natuurlijk super zenuwachtig, maar ik vond het gesprek heel erg goed gaan. Ze zeiden dat ze begin deze week terug zouden bellen, maar ik hoorde maar steeds niks. Woensdagmiddag belde ze me dus op met het goede nieuws dat ik was aangenomen! Super leuk dus! Ik krijg gewoon 50% korting op de kleding en dat is natuurlijk super handig aangezien het mijn favoriete kledingwinkel is. Vandaag opent het nieuwe winkelcentrum. Ik kan deze zaterdag, de 20ste beginnen. Als het zover is zal ik er nog een berichtje oversturen!

6 opmerkingen:

 1. Wooow, wat leuk zeg voor je :D Ben blij voor je :D Het is 1 van mijn favo kledingwinkels ook nog ^^ Veel succes daar ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PS : gefeliciteerd natuurlijk met je nieuwe baan hé :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!
  Ik vind je blog erg leuk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuk ben wel een beetje jaloers. Ik vind het echt een super leuke winkel.Haha nu heb ik volgens mij een shirt aan van de New Yorker. En natuurlijk gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen