vrijdag 5 november 2010

Olsen twins komen met een eigen tassen- en schoenenlijn!

Tijdens het Women’s Wear Daily feestje van dinsdagavond 2 november, dat in het teken stond van het honderdjarig bestaan van WWD, had de tweeling groot nieuws te melden. De meiden maakten namelijk bekend dat zij hun eigen kledinglijn, The Row, uit zullen gaan breiden met tassen en schoenen.


De extra items zullen in de herfst van 2011 worden geïntroduceerd. ‘Het wordt een luxe Amerikaans label, geproduceerd in Amerika en wellicht in samenwerking met andere merken’, aldus Ashley Olsen.
Ze zijn van plan om van hun kledingmerk The Row, een lifestyle merk te maken dus het was een logische volgende stap om een tassenlijn uit te brengen.
Uiteindelijk hopen de tweelingzussen de collecties van alle drie hun lijnen (Elizabeth and James, the Row en Olsenboye) op deze manier uit te breiden. Wanneer dat zal gebeuren, is echter nog niet bekend.
Ik ben natuurlijk erg benieuwd, aangezien ik een enorme fan van de tweeling ben. Ik vind hun stijl echt helemaal geweldig en ik ben dus erg benieuwd wat voor tassen en schoenen te gaan ontwerpen!

6 opmerkingen: