vrijdag 12 november 2010

Review: GOSH soft'n shine lipbalm

Ik ben een grote fan geworden van deze lipbalm van GOSH. Ik heb hem nog niet zo lang geleden gekocht en ik gebruik hem nu bijna dagelijks. Lees verder voor de review van dit product.
Ik heb laatst deze GOSH soft'n shine lipbalm bij de kruidvat gekocht. Ik heb hem in de kleur 37 soft touch. Dit is een zachte, glanzende, licht roze kleur.
Ten eerste de verpakking. De verpakking is simpel zwart. Het is wel wat minder dat hij zo lang en smal is, hierdoor kan ik hem niet goed vinden in mijn make-up tasje. Dit vind ik daarom wel een beetje een nadeel. Hij heeft wel een goede kliksluiting, waardoor de dop er niet vanzelf kan afvallen in mijn tas.


De lipbalm ruikt erg lekker. Het is niet een hele sterke geur, maar hij ruikt een beetje naar vanillie. Als ik de lipbalm aanbreng aan mijn lippen voelt het heel erg fijn, hydraterend aan. Het droogt mijn lippen absoluut niet uit. Daarom is het ook een lipbalm en geen lippenstift. Dit vind ik zelf erg prettig, want ik vind een lippenstift meestal niet zo fijn aanvoelen. Ik heb vanmezelf namelijk al erg droge lippen. Maar voor een lipbalm komt er echt heel veel kleur vanaf! Heel erg fijn. Hij blijft ook redelijk lang zitten. Zelfs nadat ik wat heb gedronken, zie ik hem nog zitten.

Ik ben dus heel erg enthousiast over deze lipbalm!

Nude lippen

Mijn lippen met de GOSH lipbalm

De eerste foto is niet zo duidelijk als de eerste, maar zoals je zien geeft hij een mooie licht roze kleur, met een beetje glans. Hij maakt mijn lippen heerlijk zacht!

4 opmerkingen: