zondag 21 november 2010

Nieuw winkelcentrum geopend

Afgelopen woensdag, 17 november, opende er in een Venlo een gloed nieuw winkel centrum. Ik ga in een van de nieuwe winkels werken en was dus wel erg benieuwd naar hoe het er nu allemaal uitziet. Vrijdag ben ik dus even geweest kijken naar het nieuwe centrum.
En ik moet zeggen ik vond het echt heel mooi geworden. Het zag er allemaal zo modern uit. Het waren allemaal nieuwe gebouwen en het was gewoon een hele lange winkelstraat geworden. Er liggen iets van 20 winkels, waarvan de helft nog niet eens open is. Maar tot nu toe zag het er allemaal heel erg mooi uit. Een hele grote H&M en the sting zag ik al meteen liggen en ben ik ook meteen naar binnen gaan kijken. Echt heel erg mooi en modern is het geworden. Natuurlijk ben ik ook even naar de New Yorker gweest, aangezien ik hier werk. Het zag er ook erg mooi uit, leuke kleding en ook redelijk groot. Wat me wel op viel is dat er in elke winkel de muziek echt heel erg hard stond, best wel irritant. 
Toen zijn we vanuit daar nog even naar het oude centrum gelopen, maar dat is dan toch echt niks als ik het vergelijk met het nieuwe centrum. Het oude is opeens zo ouderwets.
Ik heb natuurlijk ook meteen aantal kleren gekocht, maar die laat ik jullie binnenkort een keer zien!

2 opmerkingen:

  1. Nou wat jammer ik was in de herfstvakantie in Venlo! Dit heb ik gemist :D Een goede reden om eens terug te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen