woensdag 27 oktober 2010

Zelfgemaakte looks: H&M


Ik ben zelf een grote fan van de H&M en koop er dan ook geregeld kleding. Het leek me dus wel een leuk idee om een aantal looks samen te stellen die ik zelf erg leuk vind en dus zeker zou dragen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Dit is de eerste look. Hierbij heb ik gekozen voor een beige jurkje, omdat ik beige een erg mooie kleur vind en ook erg in de mode is op het moment. Daaronder heb ik gekozen voor een simpele zwarte legging met leuke korte zwarte laarsjes, om het geheel rustig te houden.  

Bij deze tweede look heb ik gekozen voor een zwart truitje met pofmouwtjes. Daaronder een lichte skinny jeans en erg leuke zwarte enkerllaarsjes.
Voor de laatste look heb ik gekozen voor een erg mooi grijs jurkje. Omdat het jurkje opzich al erg opvalt heb ik er voor gekozen om er een simpele strakke zwarte broek onder te dragen en met mooie zwarte pumps. Leuk voor een avondje uit.

8 opmerkingen:

  1. Ik vind die 2e erg leuk, alleen hou ik totaal niet van dat soort schoenen! :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk artikel & je hebt een leuke smaak ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk!
    Vooral de 3e vind ik erg leuk. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik houd van alle schoenen!
    Leuke outfits!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oooh, die eerst jurk heb ik ooook! (; maar in donkerblauw, ze is echt geweldig! lekker warm & ik combineer ze ook ongeveer hetzelfde, steeds met mijn mooie laarsjes hihi ♥

    -xxx- Jana

    BeantwoordenVerwijderen